VisszaVásárlás

Trimeszter Men

Étrend-kiegészítő filmtabletta vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel férfiaknak. Fogyasztását sportolóknak is ajánljuk! Szerves kötésű ásványi anyagokat is tartalmaz.


Férfiaknak a normál spermaképződésért* és a normál termékenység fenntartásáért**

17-féle aktív anyaggal.


Megújult formula,
új D3-vitaminnal
és szerves szelénnel

Fogyasztását sportolóknak
is ajánljuk

Szerves kötésű ásványi anyagokat is tartalmaz

Allergént nem
tartalmaz

Férfiaknak

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak a normál spermaképződésért*, valamint a normál termékenység fenntartásáért**. Fogyasztását sportolóknak is ajánljuk! Szerves kötésű ásványi anyagokat is tartalmaz. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és egyéb hatóanyagok férfiaknak.

A 17 összetevő és hatásaik

A vitaminokon túl szerves kötésű ásványi anyagokat is, és nyomelemeket is tartalmaz.

Az A-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciálódásában, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a megfelelő normál vasanyagcserében.

A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához. A biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához.

A C-vitamin hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához és fokozza a vas felszívódását, valamint hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.
(A kedvező hatás 200 mg C-vitamin napi bevitelével érhető el az ajánlott napi C-vitamin bevitelen túl.)

*A szelén részt vesz a normál spermaképződésben, hozzájárul az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez.

**A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, valamint a sejtosztódásban, hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartasához, az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A folsav szerepet játszik a sejtosztódásban.

A foszfor hozzájárul a sejtmembránok megfelelő működéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban.

A jód hozzájárul a pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában, szükséges a normál csontozat fenntartásához.

A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben és a sejt- osztódásban.

A réz hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a haj normál pigmentációjához, és az immunrendszer normál működéséhez.

A vas a szervezetben részt vesz normál oxigénszállításban, szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A Trimeszter Men termék tartalmaz még L-arginint és L-glutationt is!


Egészségügyi Világközgyűlés (World Health Assembly)

A 2023 május 29-én tartott hetvenhatodik Egészségügyi Világközgyűlés (World Health Assembly) többek közt érintette a mikrotápanyag hiányok egyre nagyobb arányú jelenlétét a világon.

A vitaminok és ásványi anyagok, különösen a folsav, a vas, az A-vitamin és a cink hiánya világszerte az összes óvodás korú gyermek 50%-át és a reproduktív korú nők 67%-át érinti. A mikrotápanyag-hiány súlyos következményekkel járhat, beleértve a spina bifidát és más idegcső-hibákat is, melyek komoly kockázatként jelentkeznek a terhességek alatt, illetve a magzat fejlődése során. Ezen felül pedig a várandósság létrejöttét is komolyan képesek hátráltatni.

Az állásfoglalásról az Egyesült Nemzetek Táplálkozási Évtizede (2016-2025) című jelentése keretében állapodtak meg.

Az élelmiszerek csökkent beltartalma miatt a WHO a mikrotápanyagokkal való élelmiszerdúsítást is javasolja, kiemeli a mikrotápanyagok fontosságát az egészség megőrzésében!


Kiemelt vitaminok/összetevők


Hatóanyagok

féle aktív anyaggal.

Napi ajánlott mennyiség:

4 filmtabletta

1 doboz tartalma:

120 db filmtabletta (30 nap)

Hatóanyagok 4 filmtablettában (NRV%***)

A-vitamin 1000 μg (125%)
C-vitamin 500 mg (625%)
D3-vitamin 75 μg (1500%)
(3000 NE)****
E-vitamin 200 mg (1666,7%)
B6-vitamin 1,9 mg (135,7%)
Folsav 800 μg (400%)
Biotin 60 µg (120%)
Vas 30 mg (214,3%)
Magnézium 150 mg (40%)
Kalcium 170 mg (21,3%)
Foszfor 105 mg (15%)
Cink 25 mg (250%)
Réz 2 mg (200%)
Szelén 60 µg (109,1%)
Jód 240 µg (160%)
L-arginin 260 mg
L-glutation 90 mg

***NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében).
Az NRV értékek tulajdonképpen a minimális(!) beviteli mennyiséget jelentik, amire a népesség többségének szüksége van a betegségek megelőzésében. Az NRV (korábban RDA néven volt feltüntetve) az angol Nutrient Reference Value kifejezés rövidítése, ami magyarul a tápanyag referencia értéket jelenti.

****NE: Nemzetközi egység

183g / 120 db filmtabletta

Összetevők: magnézium-citrát; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); fényező anyagok (zsírsavak, polivinil-alkohol, polietilénglikol); L-aszkorbinsav; kalcium ortofoszforsavval alkotott sói; L-arginin-hidroklorid; DL-alfa-tokoferil-acetát; kalcium-citrát; vas(II)-glükonát; L-glutation; cink-citrát; csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid); réz(II)-glükonát; színezékek (vas-oxidok és vas-hidroxidok); piridoxin-hidroklorid; retinil-acetát; pteroilmonoglutaminsav (folsav); kálium-jodát; L-szeleno-metionin; kolekalciferol; D-biotin.

A férfiaknak ajánljuk a jó minőségű, kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást!

Adagolás: Férfiaknak napi 4 filmtablettát, étkezés után bő folyadékkal lenyelni. Nyelési nehézség esetén a filmtabletta több darabra törhető, esetleg porítva is fogyasztható!

Tárolás: A készítmény érzékeny a levegő páratartalmára, ezért tárolja száraz helyen, napfénytől védve, legfeljebb 25 °C-on! A filmtablettákat csak közvetlenül fogyasztás előtt vegye ki a buborékfóliából! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

OGYÉI notifikációs szám: 31072/2023

Várandós útmutató

Melyik vitamin, ami igazán
nekem való?

Tudd meg!

Szerezd be még ma!

A Trimeszter Shopban számos akció és csomagajánlat közül válogathatsz. Akár másnapi kiszállítással. A termékeink patikákban is kaphatóak.

Irány a bolt!